Cabinet individual

de avocatura si mediere Suceava

Relatii la

0741 527 722

Exista situatii in care autoritatile romane si instantele de judecata aduc prejudicii grave cetatenilor prin dispozitiile sau sentintele lor. In anumite conditii, prejudiciile cauzate de astfel de abuzuri pot fi reparate de catre Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO). Acest organism specializat judeca toate cauzele in legatura cu incalcari ale cuprinsului Conventiei Eruopene a Drepturilor Omului.

Cabinetul nostru este specializat in acest domeniu pe plangerile intemeiate in art. 8 – Dreptul la respectarea vietii private si de familie:

  1. Orice persoana are dreptul la respectarea vietii sale private si de familie, a domiciliului sau si a corespondentei sale.
  2. Nu este admisibil amestecul unei autoritati publice in exercitarea acestui drept decat in masura in care acest amestec este prevazut de lege si daca constituie o masura care, intr-o societate democratica, este necesara pentru securitatea nationala, siguranta publica, bunastarea economica a tarii, apararea ordinii si prevenirii faptelor penale, protejarea sanatatii sau a moralei, ori protejarea drepturilor si libertatilor altora.

Toti clientii care considera ca au fost victima unui abuz cu privire la viata lor privata sau de familie sunt consultati si sfatuiti de catre Cabinetul nostru. In cazul in care consideram ca exista justificare pentru inaintarea unei plangeri la CEDO, Cabinetul nostru isi asista si reprezinta clientii in fata acestui organism.