Cabinet individual

de avocatura si mediere Suceava

Relatii la

0741 527 722

Intrebari frecvente

 • In procesul de divort, Custodia Copiilor sau partaj judiciar, un avocat specializat va poate oferi sfaturi corecte si utile, ajutandu-va sa evitati greseli costisitoare. Atata timp cat litigiile de dreptul familiei includ noi proceduri specifice introduse prin Noul cod Civil ale caror efecte va pot afecta pentru un timp mai indelungat sau chiar definitiv, este de dorit sa aveti un aparator specializat.

 • Cabinetul nostru reprezinta clienti in toate tipurile de litigii de dreptul familiei, de la procese de divort si pana la cazuri de rapire internationala de copii. Peste 80% din cazurile noastre de dreptul familiei sunt de divort cu/fara Custodia Copiilor si cu/fara partaj judiciar. Asadar, in fiecare an, Cabinetul nostru este implicat in numeroase procese de divort, reprezentand in masura aproape egala clienti femei si barbati.

 • Zi de zi ne sunt prezentate probleme noi, pentru care gasim mereu un corespondent in activitatea noastra trecuta. Indiferent de problema cu care va confruntati, expertiza noastra ne va ajuta sa gasim solutia si strategia optima de urmat in realizarea interesului dvs., in conformitate cu normele legale in vigoare.

 • Orice proces de divort este insotit de o serie de decizii dificile, de o comunicare tensionata cu sotul/sotia, de greutati in plan sentimental. Noi ii sfatuim mereu pe clientii nostri sa fie realisti in relatia cu sotul/sotia, sa incerce sa aiba o comunicare civilizata cu acestia si sa nu escaladeze artificial conflictele dintre ei, sa inteleaga traseul si pasii juridici pe care procesul de divort ii implica, precum si, in cazul in care exista copii minori, sa ii fereasca de disputele adultilor, evitand manipularile sentimentale sau influentarea acestora.

 • Estimarea duratei unui proces de divort, Custodia Copiilor/Modificarea Custodiei sau partaj judiciar este, in mare masura, imposibila. Singura estimare care poate fi vreodata oferita unui client este legata de numarul cel mai probabil de termene de judecata (infatisari) necesare pana la finalizarea procesului. Durata in timp efectiva este, asadar, in stransa legatura cu modul in care instanta de judecata stabileste aceste termene. In medie, un proces de divort in fond dureaza intre 1 – 6 luni de la depunerea cererii de divort.

 • In opinia noastra, in cazuri de divort, Custodia Copiilor sau partaj judicar, oferirea unui onorariu standardizat – de tipul divort = X lei, divort cu copii = Y lei – este complet neprofesionista. Onorariile noastre sunt stabilite in functie de situatia juridica si de fapt in care se gasesc clientii nostri, precum si in functie de alte elemente. Pe scurt, stabilirea unui onorariu implica cunoasterea in detaliu a cazului respectiv.

 • Dat fiind faptul ca toti reprezentantii Cabinetului nostru sunt si mediatori autorizati de Consiliul de Mediere, va putem ajuta in mod direct cu organizarea si desfasurarea tuturor etapelor procedurii de mediere. De altfel, ori de cate ori apelarea le mediere este posibila din punct de vedere juridic si avantajoasa din punct de vedere practic, ii incurajam pe toti clientii nostri sa incerce aceasta procedura inainte de a merge in instanta.

 • Clientii nostri ne pot contacta telefonic sau pe e-mail oricand in decursul orelor de program si, uneori, chiar si peste aceste limite. In situatii cu totul exceptionale, care impun sfatul si indrumarea noastra neintarziate, putem fi contactati prin SMS oricand, Cabinetul nostru urmand a va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

 • Toate cazurile de divort ajung sa fie decise de un judecator. Rolul avocatului este acela de a se folosi de toate mijloacele legale pentru a va apara si sustine interesele legitime. Asa fiind, tot ceea ce va putem spune in legatura cu un posibilul rezultat este orientativ si bazat exclusiv pe experienta noastra in domeniu. Insa, aceasta opinie nu este si nu poate fi o garantie de rezultat.

 • Toate cazurile de divort ajung sa fie decise de un judecator. Rolul avocatului este acela de a se folosi de toate mijloacele legale pentru a va apara si sustine interesele legitime. Asa fiind, tot ceea ce va putem spune in legatura cu un posibilul rezultat este orientativ si bazat exclusiv pe experienta noastra in domeniu. Insa, aceasta opinie nu este si nu poate fi o garantie de rezultat.

 • Daca sotii divorteaza prin acord, da, este posibil. In oricare alte situatii, reprezentarea ambelor parti reprezinta un conflict de interese si, deci, nu este permisa.

114 Comentarii
 • Postat de Cristina Neamtu

  Buna, Sunt o mama divortata cu un copil in varsta de 10 ani in intretinere. Nu avem custodie comuna iar tatal copilului este plecat de 6 ani in S.U.A. Care sunt demersurile pentru a fi obligat la pensie alimentara cu veniturile realizate in S.U.A. Mentionez faptul ca acesta imi trimite lunar suma care a fost stabilita in sentinta de divort din Romania. Fostul sot nu are legaturi cu minorul , timp de 6 ani l-a vazut o singura data iar in afara pensiei alimentare acesta nu se ocupa financiar si material de nevoile minorului. Va multumesc!

  Raspunde
  • Postat de Av. Chiribuca Marcela ca raspuns la Cristina Neamtu

   Buna ziua; va recomandam sa formulati o actiune in instanta in vederea acordarii custodiei exclusive sau a decaderii sotului din drepturile parintesti

   Raspunde
 • Postat de Maria

  Buna ziua . Prietenul meu cetățean olandez a cumpărat in Eselnita un teren in luna Martie luna aceasta am avut o vizita a unui domn care susține ca terenul este al dumnealui și s-a prezenta cu niște acte din 2015 dar aceste teren a fost vândut din câte știu eu de vreo 3-4 ori iar cel de la care l-am cumpărat noi are un contract de vânzare cumpărare din anul 2014 cu cadastru și intabulare totul înregistrat corect . Chiar și noua ne-a venit cadastrul deci oficial suntem proprietari ! Doar ca acum 2 zile am primit o notificare precum ca trebuie sa restituim terenul altfel ne va da in judecată !!! Întrebarea este cum este posibil așa ceva și dacă totuși se va ajunge la judecată pot muta dosarul in Olanda ?? Va mulțumesc

  Raspunde
 • Postat de Marcel Hariu

  Buna ziua. Spuneti-mi va rog, cum pot recupera un televizor LED de la cineva, daca factura este pe numele meu si eu l-am platit? Se poate fara a ajunge in justitie?

  Raspunde
  • Postat de Av. Chiribuca Marcela ca raspuns la Marcel Hariu

   este necesar sa depuneti o plangere la sectia de politie pentru recuperarea Tv-ului

   Raspunde
  • Postat de Marcel Hariu ca raspuns la Av. Chiribuca Marcela

   Multumesc. Plangerea este civila sau penala? Si ulterior politia ce urmeaza sa faca? Merge la persoana respectiva sa recupereze TV-ul sau doar trimite o hartie?

   Raspunde
 • Postat de Buna

  Va rog frumos sa imi explicati si mie mai concret ce inseamna urmatoarele,va rog mult...În baza art. 396 alin. 1, 4 C. p.p. condamnă pe inculpatul Petcu Claudiu Viorel la pedeapsa de 3 trei) ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de talhărie calificată, prev. de art. 233-234 alin. 1 lit. d Cod penal. În baza art. 66 alin. 1) lit. a), b) C. pen. interzice inculpatului ca pedeapsă complementară exercitarea drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, pe o perioadă de 3 ani. În baza art. 65 alin. 1 raportat la art. 66 alin. 1) lit. a), b) C. pen. interzice inculpatului ca pedeapsă accesorie exercitarea drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, de la rămânerea definitivă a prezentei sentinţe şi până la executarea sau considerarea ca executată a pedepsei principale

  Raspunde
 • Postat de Constanta

  Am si eu o intrebare daca tatal meu este mort de 13 ani iar tatal,tatalui meu este mort de 7 ani si nici unul DIN fratii tatalui meu ñu are acte eu si fratii mei facem parte la tot CE e PE numele bunicului astept raspunsul dumneavoastra va multumesc

  Raspunde
 • Postat de Av. Chiribuca Marcela

  va referiti la actele de proprietate?

  Raspunde
 • Postat de Dana Craciunescu

  Buna ziua , doresc sa cumpăr o casa la stadiul de roșu , dar având și 2 camere la stadiul la cheie , unde se locuiește de 3 ani .casa nu e intabulată iar domnul zicea ca are datorii la "leul" și trebuie sa mergem împreuna sa plătim acolo și apoi la notar sa facem contractul . Întrebarea mea este care sunt pașii de urmat legal pentru a intra in posesia casei , ajutându-l sa plătească datoria și sa nu se poate face manevre .iar apoi ce mai pot face sa nu existe problema cu intabularea .curent și apa sunt trase și se folosește de ele , ce ii pot cere eu sa văd ca nu are datorii acolo . Mulțumesc anticipat de ajutor .

  Raspunde
 • Postat de Rebeca Nelisu

  Buna ziua,acum un an m-am mutat la sotul meu si am ramas gravida tinand cont ca mi-am dorit enorm un copil acum cateva luni am fc cununia vivila pentru a fi in regula fata cu certificatu si sa purtam toti trei acelasi numa, el isi dorea f mult un baiat si acum ca fata are 2 luni tot specifica ca el vroia baiat , cum ca locuim in aceiasi curte cu parinti lui dar in case separate el este mai mereu la ei si mama lui pare a nu ma avea la inima si tot timpu este influentat de ei, de ceva timp el are un alt conportament fata de mine ce mie nu imi place si in plus a inceput cu jignirile se mereu ne certam,eu nu vreau sa imi cresc copilu in certuri si sa creasca mare si sa ne auda ...intrebarea mea e ca daca eu plec la mama pot lua fata cu mine ? Si la un divort custodia cui ai revine mamei sau tatalui ?

  Raspunde
  • Postat de Av. Chiribuca Marcela ca raspuns la Rebeca Nelisu

   pentru a nu va imputa parasirea domiciliului anterior va trebui depusa cererea de divort. In situatia in care veti arata instantei faptul ca aveti posibilitati de intretinere corespunzatoare a copilului, custodia vi se va acorda dumneavoastra

   Raspunde
 • Postat de Marius

  Pot rezilia un contract de telefonie mobila abia incheiat fara plata unor despagubiri?mersi

  Raspunde
 • Postat de Hartuire

  Buna ziua! Doresc sa cer Sfatul unui Specialist Eu si Familia mea suntem Hărtuiti zilnic. de o ORGANIZAȚIE/ Grupare ? Comunitate ? care implica Vecini, Organe ale Poliției Locale Tatal meu este chemal la Politie si implicat intr-un Accident rutier pe care nu l-a provocat el, a fost Un vehicul care s-a izbit cu viteza in masina lor. Mama mea este chemata ca Martor sunata de diverse Nr Agenti cu nr ascuns sa dea Declaratii. Pana aici as putea trece la categoria. Accident - Se respecta Legea etc Eu am fost chemata de 3-4 ori in ultimele 3 luni la Poliție, fie ca Martor fie din Stiuatie de Conflict pe care ”Comunitatea” de Vecini bine voitori in care traiesc incearca, ATENTIE ZILNIC. sa ma provoace sa fac ceva VIOLENT Am depus Plangeri . la Asociatia de proprietari. Cred ca aceste Personaje vor sa ne dea/ Ma dea afara din Casa ca sa le ramana lor proprietatea. Am fost Hartuita de la ÎNCEPUT de cand am ajuns sa stau in aceasta zona si in PROPRIA CASA pe care am Acte. pe numele Familiei mele) Ultimele Evenimente m-au facut sa imi dau seama, ca este ceva mai MULT de atat, un fel de HĂRȚUIRE ÎN GRUP si PRESIUNE asupra mea, ca sa plec din propria locuinta. Porneste de la Vecinul de sus, persoana caruia nu ii mai ajung Averile si vrea cred) sa puna Stapanire CU FORȚA SAU NU , și cu Ajutorul Poliției locale. și sa ma dea afara din casă Se Întampla Incidente ca. -BĂTĂI ÎN UȘĂ. CU PUMNII PICIOARELE ...SCANDAL ZILNIC SUNT ”DERANJATI” de Ceva... -ZILNIC CAUTA CONFLICT SCANDAL.. sau Ma provoaca sa fac ceva violent. Am Chemat si Poliția dar mai mult de o ”Sanctiune” si o Mustrare nu i-a facut, si eu trebuie sa stau cu Nebunii în Continuare. Au Încercat și Încearca sa intre cu FORȚA in Apartamentul meu si Poliția locală spune ca ”nu e cine știe ce” ”nu au nici o Dovada” desi i-am si Filmat pe Indivizi. Sunt Urmărita Zilnic pe Stradă, de diverse persoane dubioase, Masini cu geamuri acoperite si chiar si Masini de Politia locala AS VREA SA ÎNTREB ESTE LEGAL ca. ACEASTA ”COMUNITATE” SA PUNA PRESIUNE PE MINE ȘI PE FAMILIA MEA, CA SĂ FIU FORȚATĂ SA PLEC Din propria Locuința ??? ESTE LEGAL CA SĂ SUPORT ZILNIC JIGNIRI AMENINȚĂRI ABUZURI din partea Respectivilor Vecini desi am facut plangere, si POLIȚIA SĂ NU VADA NIMIC ? Măine Poimăine intra peste mine în casa sa ma Bată sa ma omoare. LA CINE AȘ PUTEA SĂ APELEZ , DACĂ ACEST INDIVID ESTE SUSȚINUT DE POLIȚIA LOCALA ?? ÎI POT DA ÎN JUDECATA ?? Practic încearca sa ma dea Afara din Casa si desi am Reportat si am incercat cand apelez la Politie, ba din contra ma trezesc Hartuita si Urmarita si de masinile lor prin oras! ESTE ABUZIV SI ILEGAL acest COMPORTAMENT Va Rog am nevoie de parerea Cuiva care cunoaste Legea mai bine ca mine, CUM AS PUTEA ATACA ACESTI INDIVIZI care ÎNCEARCA SA MA DEA AFARA DIN PROPRIA CASA, prin HĂRȚUIRE ABUZ PSIHOLOGIC ?? Multumesc

  Raspunde
  • Postat de Av. Chiribuca Marcela ca raspuns la Hartuire

   Stimata doamna, situatia relatata de dv este una de o gravitate ridicata si nu poate fi ignorata de autoritatile statului. Puteti depune plangere direct la Parchetul de pe langa Judecatoria din judetul unde locuiti. Apoi depuneti o plangere si la Comandantul Politiei municipiului Iasi daca locuiti in Iasi, altfel, daca locuiti in provincie, depuneti plangerea la Comandantul Politiei judetului Iasi. Descrieti cu lux de amanunte toate aceste fapte. O copie o a planegrii o depuneti la parchet si una la comanantul politiei. Va doresc succes si liniste.

   Raspunde
 • Postat de Edi

  Salut vreau sa imi fac un credit pe firma.. toate buna si frumoase pana am ajuns la acte si anumita banca imi cere spun ei " garantie morala " sa vina mama sa semneze cu un imobil. Intrebarea mea este in caz de neplata creditului este afectat apartamentul cu ceva? se considera gaj?

  Raspunde
  • Postat de Av. Chiribuca Marcela ca raspuns la Edi

   Trebuie analizat contractul de credit pentru a va comunica riscurile ulterioare

   Raspunde
  • Postat de Av. Chiribuca Marcela ca raspuns la Edi

   Da, mare atentie: Banca va acorda credit, doar daca aveti un girant. Girant, in cazul dv ar fi mama dv care gireaza cu propriul ei imobil. Astfel ca, in cazul in care dv deveniti insolvent si nu mai puteti achita debitul imprumut la banca, va fi pus in executare imobilul girantului, respectiv apartamentul mamei dv, daca ea va gira cu acesta ptr dv.

   Raspunde
 • Postat de Intrebare

  Buna ziua, in urma cu 28 de ani, cand eram casatorita, am luat apartamentul in care stau si astazi si unde mi-am crescut singura fiica de care fostul sot nu si-a dat deloc interesul si platea pensia alimentara doar daca il dadeam in judecata sau ma duceam la politie. In apartamentul acela a stat maxim 3 luni cumulate si nu a contribuit nici macar cu un ac. Consider ca indiferent daca este sau nu pe contractul casei, omul ala nu are niciun drept. Ideea este ca vreau sa vand apartamentul si nu il gasesc ca sa vina sa semneze la vanzare, nu stiu cum sa dau de el sub nicio forma. Am incercat acum cativa ani sa fac partajul dar n- a binevoit sa vina la intalnire. Nu il intereseaza nimic dar stiu ca are pretentii la bani din apartament, asa a zis cu 4 ani in urma cand l-am vazut ultima data. Nu imi permite nici timpul si nici banii sa stau sa il dau in judecata momentan, am cumparatorul la usa si totusi nu il gasesc pe acest om. Va rog tare mult sa imi spuneti cum se poate proceda in aceasta situatie. Multumesc

  Raspunde
  • Postat de Av. Chiribuca Marcela ca raspuns la Intrebare

   Rezolvarea problemei dumneavostra se poate face doar pe cale instantei de judecata Pana nu aveti partajul imobilului facut, nu il veti putea vinde. Chiar daca cumparatorul se afla la usa, se afla degeaba. Va sfatuiesc sa faceti partajul apartamentului prin instanta. Asa, nu mai are importanta daca se prezinta sau nu la instanta, procesul tot se va judeca.

   Raspunde
 • Postat de Stefan

  Buna ziua. As dori sa stiu daca exista vreo limita la cate ori pot face cerere pentru a vedea starea unui dosar penal. Mentionez ca cererea o fac in calitate de persoana vatamata. Astept raspunsul dumneavoastra. Multumesc.

  Raspunde
  • Postat de Av. Chiribuca Marcela ca raspuns la Stefan

   Nu exista o limita legala la cate cereri puteti depune. Puteti vedea starea dosarului de cate ori aveti nevoie.

   Raspunde
 • Postat de Gabriel Munteanu

  Va rog sa-mi clarificati urmatoarea situatie: Inainte sa ma nasc, mama mea a trecut printr-o alta casatorie si a facut un copil. Apoi a divortat, s-a casatorit cu tatal meu si m-a nascut pe mine. Tatal meu a murit recent din cauza unei boli in stagiu terminal, descoperita prea tarziu si trebuie sa ne gandim la mostenire. In cazul in care suntem amandoi majori, ce drepturi de mostenire are fratele meu mai mic de la sotul actual al mamei mele?

  Raspunde
  • Postat de Av. Chiribuca Marcela ca raspuns la Gabriel Munteanu

   Buna ziua si condoleante pentru tatal dumneavoastra. Deoarece fratele dumneavostra provine dintr-o alta casatorie, nu are drepturi de mostenire de la tatal dumneavostra decat in cazul in care l-a infiat, deoarece nu este tatal lui biologic.

   Raspunde
 • Postat de Bianca

  Buna ziua. Eu si sotul meu in varsta de 40, respectiv 43 ani dorim sa divortal pe cale amiabila. Avem 3 copii minori pe care ne-am decis deja (impreuna si cu ei!) cum sa-i impartim. Vrem sa stim daca judecatoria va lua in calcul si va respecta decizia noastra in privinta impartirii copiilor.

  Raspunde
  • Postat de Av. Chiribuca Marcela ca raspuns la Bianca

   Divortul de comun acord se face la notar. Parintii trebuie sa cada de comun acord in privinta domiciliului sau domiciliilor minorilor, numelui de familie de dupa adivort ale celor doi soti(numele de familie a copiilor va fi cel inscris in certificatul de nastere), contributiei financiare pentru cresterea minorilor, a fiecarui parinte, modalitatii de pastrare a contactului dintre minori si parintele de care au fost separati fiecare, exercitarii autoritatii parentale de catre ambii parinti. Pentru minori, se va efectua o ancheta sociala in cazul in care toti raman cu acelasi parinte, sau doua in caz contrar. Aceasta conventie are aceeasi putere ca si o hotarare judecatoreasca.

   Raspunde
 • Postat de Loredana

  Buna ziua. Am trimis un colet prin intermediul firmei Fan Courier, iar acestia mi-au piedut coletul. Acesta continea obiecte de valoare pe care am dat multi bani. As dori sa stiu ce pot face in aceasta situatie

  Raspunde
  • Postat de Av. Chiribuca Marcela ca raspuns la Loredana

   Siguranta coletului este responsabiliatea firmei de curierat. In cazul in care coletul este pierdut sau deteriorat, puteti depune o reclamatie la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor.

   Raspunde
 • Postat de Ioan

  Buna ziua, am fost implicat intr-un accident in calitate de victima. Am fost lovit pe trecerae de pietoni, iar soferul a fugit si nu e de gasit. Accidentul s-a petrecut noaptea si nu am reusit sa vad numarul de inmatriculare. Exista vreo metoda de a identifica soferul si a-l trage la raspundere? Am stat multisor in spital. Multumesc.

  Raspunde
 • Postat de Iulia

  Buna ziua. O cunostina plecata in Italia a lasat un autoturism in grija mea si a sotului meu cu chei cu tot si cu dreptul de o utiliza daca este nevoie. Masina a fost furata din parcarea din fata blocului, iar proprietarul ne acuza pe noi de furt. Ce trebuie sa facem pentru a nu fi buni de plata?

  Raspunde
  • Postat de Av. Chiribuca Marcela ca raspuns la Iulia

   Trebuie sa dovediti faptul ca masina v-a fost incredintata voluntar. Asa nu puteti fi considerat vinovat de furt in absenta unor dovezi incriminatorii. O zi buna.

   Raspunde
 • Postat de Bostan Andrei

  Buna ziua. Am imprumutat o suma de bani unei cunostinte in care desi am avut incredere, refuza sa-mi mai dea banii inapoi sau macar sa admita faptul ca a imprumutat de la mine. Ce trebuie sa fac ca sa-mi pot recupera banii?

  Raspunde
  • Postat de Av. Chiribuca Marcela ca raspuns la Bostan Andrei

   Trebuie sa dovediti faptul ca i-ati imprumutat bani, fie printr-un document intocmit in momentul imprumutului(daca este cazul) sau martori. Daca imprumutul a fost facut intre 4 ochi, e posibil sa nu va puteti recupera banii.

   Raspunde
 • Postat de Florin

  Bina ziua. Tocmai mi-a venit prin posta un plic prin care sunt avertizat de faptul ca am o datorie la o banca (societate?) de care nu am auzit niciodata. In scrisoare mi se da 30 zile pentru a intra in contact cu ei, altfel ma ameninta ca voi fi executat silit. Cum se poate sa am o datorie de care nu stiu?

  Raspunde
  • Postat de Av. Chiribuca Marcela ca raspuns la Florin

   Daca ati avut o datorie la o banca, este posibil ca banca sa va fi vandut creditul unei societati de recuperare. Daca nu ati fost notificat de acest lucru si puteti dovedi asta, puteti obitine o anulare a actelor de executare silita.

   Raspunde
 • Postat de Marian

  Buna ziua. Ma numesc Marian, in varsta de 33 ani. Am fost recent implicat intr-un accident rutier: am lovit o masina care nu a respectat regurile de prioritate. O ruda care era pe scaunul din dreapta a masinii a ajuns in spital si are nevoie de recuperare care costa multi bani. Soferul pe care l-am lovit insista sa-i platesc daunele cauzate masinii, altfel ameninta sa ma dea in judecata. Psihic, sunt la limita si nu stiu ce sa fac in aceasta situatie.

  Raspunde
  • Postat de Av. Chiribuca Marcela ca raspuns la Marian

   Daca soferul mentionat a cauzat accidentul din nerespectarea regurilor de circulatie, ii puteti cere despagubiri materiale in instanta si nu aveti obligatia de a plati daunele acestuia.

   Raspunde
 • Postat de Irina

  Buna Eu si sotul meu suntem casatoriti de 5 ani. In urma cu 1 an am aflat ca le umbla cu o amanta de cateva luni. Dupa multe certuri, am decis ca divortul este cea mai buna solutie. Vreau sa stiu daca pot obtine custodia fetitei in conditiile in care el se intereseaza mai mult de amanta decat de propriul copil. Astept un raspuns, multumesc.

  Raspunde
  • Postat de Av. Chiribuca Marcela ca raspuns la Irina

   Puteti cere desfacerea casatoriei, insa sotul dvs. nu poate pierde custodia doar din cauza infidelitatii. Infidelitatea nu atesta incapabilitatea sotului de a creste minorul.

   Raspunde
 • Postat de Mircea

  Spuneti-mi va rog, in cazul unui divort, cine plateste taxa judiciara? Multumesc

  Raspunde
 • Postat de Mihai

  Buna ziua, am fost chemat sa ma prezint la un proces, insa procesul are loc in cealalta parte a tarii. Procesul va lua loc in Iasi, iar eu sunt din Constanta. Ce se poate intampla daca nu ma duc? Procesul este dintr-o infractiune minora.

  Raspunde
  • Postat de Av. Chiribuca Marcela ca raspuns la Mihai

   Procesul se poate desfasura chiar si in lipsa paratului sau reclamantului.

   Raspunde
 • Postat de Adrian Popovici

  Va salut Am primit recent o notificare prin care sunt solicitat sa ma prezint la un proces in calitate de martor. As prefera sa nu ma implic in proces deoarece nu am mai avut nici o experienta de genul si nu stiu exact ce si cum trebuie sa fac. Ce mi se poate intampla daca nu ma duc la proces?

  Raspunde
  • Postat de Av. Chiribuca Marcela ca raspuns la Adrian Popovici

   Neprezentarea nejustificata a martorului la proces poate atrage o amenda judiciara. De asementea, se poate emite un mandat de aducere pe numele dumneavoastra si puteti astfel fi adus cu forta in sala de judecata.

   Raspunde
 • Postat de Valentin Hodoroaba

  Buna ziua Ce pot face daca fosta sotie nu ma lasa sa-mi vizitez fetita de 3 ani? In urma procesului de divort am dreptul de a o vizita la fiecare 2 saptamani, insa cand vin, nici nu-mi deschide usa.

  Raspunde
  • Postat de Av. Chiribuca Marcela ca raspuns la Valentin Hodoroaba

   Nerespectarea hotararii judecatoresti prin care vi se ofera dreptul de a vizita minotul reprezinta o infractiune pe care o puteti semnala organelor de politie. Aceasta se pedepseste cu amenzi sau cu inchisoare timp de 1-3 luni. In urma a 3 refuzuri de a va lasa sa va vizitati minorul, puteti deschide proces penal pentru nerespectarea art. 307 din Codul Penal.

   Raspunde
 • Postat de r@du

  Buna ziua Ce pot face daca cineva a depus marturie mincinoasa impotriva mea? Am fost acuzat pe nedrept de furtul unor bani. Reclamantul s-a inteles cu cineva sa depuna marturie ca m-a vazut furand banii si banuiesc ca vor sa imparta banii pe care-i vor scoate de la mine.

  Raspunde
  • Postat de Av. Chiribuca Marcela ca raspuns la r@du

   In afara cazului in care aceasta este retrasa inaintea tragerii la raspundere a inculpatului, marturia mincinoasa se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni, la 5 ani. Este nevoie doar sa depuneti probe impotriva acestor marturii. Puteti depune si o plangere la politie pentru fals in declaratii.

   Raspunde
 • Postat de Viorel

  Salutare. Ce terbuie sa fac pentru a fi trecut in acta ca posesor a unui apartament mostenit. Acesta este a tatalui meu care a murit de multi ani, insa nu s-a facut nici un act de mostenire chit ca inca locuim in el. Astept raspuns

  Raspunde
  • Postat de Av. Chiribuca Marcela ca raspuns la Viorel

   Procesul de succesiune se face pe baza certificatului de deces al decedatului. Daca mai exista mostenitori, si nu se ajuge la o intelegere comuna, bunurile vor fi impartite in instanta.

   Raspunde
 • Postat de David

  Sal Sunt casatorit de 3, iar eu si sotia mea avem impreuna o datorie la banca. Lucruruile nu mai sunt ce-au fost intre noi si urmeaza sa divortam. Ce se intampla cu creditul nostru? Cine va trebui sa-l plateasca?

  Raspunde
  • Postat de Av. Chiribuca Marcela ca raspuns la David

   Daca imprumutul a fost facut in timpul casatoriei pe numele ambilor soti, atunci, in urma partajului, obligatiile de plata pot reveni ambilor soti. Exista si cazuri in care unul dintre cei doi preia responsabilitatea de a stinge datoria.

   Raspunde
 • Postat de Izabela

  Buna Am 2 copii pe care ii cresc singura. In 2012 am divortat de sot. Acesta refuza de cateva luni sa mai plateasca pensia de intretinere pentru cei 2 copii. Ce pot face pentru a-l face sa-si indeplineasca silit datoriile fata de copii?

  Raspunde
  • Postat de Av. Chiribuca Marcela ca raspuns la Izabela

   Puteti face plangere la politie pentru abandon. A treia pensie alimentara consecutiva neplatita din rea-credinta atrage amenda sau inchisoare de la 6 luni la 3 ani.

   Raspunde
 • Postat de Av. Chiribuca Marcela

  Puteti, va rog, sa-mi spuneti ce este de facut in cazul in care mi s-a masurat gresit bucata de pamant? Am cumparat o bucata de pamant, iar cei care au venit sa o masoare sa-mi fixeze „granitele” au facut o eroare si mi-au pus cativa metrii in plus. Am construit deja o cladire pe acea bucata de pamant, iar proprietarul de drept al acesteia o vrea inapoi si ma ameninta ca ma da in judecata. Nu vreau sa fiu nevoit sa daram cladirea in care am bagat deja multi bani.

  Raspunde
 • Postat de Otilia

  Buna ziua Doresc sa divortez de sotul meu, insa acesta este la puscarie. Trebuie sa astept pana iese sau pot cere desfacerea casatoriei acum? Astept un raspuns

  Raspunde
  • Postat de Av. Chiribuca Marcela ca raspuns la Otilia

   Puteti inainta acum cererea de divort si sa mentionati in aceasta in ce penitenciar este inchis, iar el va fi adus la proces.

   Raspunde
 • Postat de Ionut

  Spuneti-mi si mie cum se procedeaza ca cineva sa-mi cedeze mostenirea unei rude care tocmai a murit? Multumesc

  Raspunde
 • Postat de beilic_ov

  Am cumparat in urma cu cateva luni un autoturism. Acum, fostul proprietar ma suna ca-l vrea inapoi si ca-mi va returna banii. Eu nu pot sa-i inapoiez masina deoarece sunt intr-o situatie in care am nevoie constant de aceasta, dar acesta ma ameninta ca deschide proces. Exista vreo posibilitate prin care ma poate forta sa-i inapoiez autoturismul?

  Raspunde
  • Postat de Av. Chiribuca Marcela ca raspuns la beilic_ov

   Daca aveti contract de vanzare-cumparare, respectivul nu mai este intitulat in niciun fel autotourismului. Nu aveti obligatia de a il inapoia.

   Raspunde
 • Postat de Angela

  Spuneti-mi va rog frumos ce pot face din punct de vedere legal pentru a ma apara de cineva care nu ma lasa in pace? Cu fiecare ocazie pe care o prinde (de ex: pe strada) incepe sa tipe la mine, sa ma injure si sa ma faca de ras prin cartier

  Raspunde
  • Postat de Av. Chiribuca Marcela ca raspuns la Angela

   Hartuirea se pedepseste cu amenda sau inchisoare de la 6 luni la 3 ani

   Raspunde
 • Postat de Ionana

  Ce pot face daca mi-am pierdut certificatul de nastere? Am nevoie de o copie pentru un dosar, dar am constatat ca nu este de gasit

  Raspunde
  • Postat de Av. Chiribuca Marcela ca raspuns la Ionana

   Eliberarea certificatului de nastere se face la cererea titularului insotita de actul de dentitate, la primarie.

   Raspunde
 • Postat de Silvia

  Ce mi se va intampla daca am fost prinsa furand dintr-un supermarket din Germania? Dupa ce m-au prins furand, m-au dus intr-o camera si mi-au verificat lucrurile, dupa care mi s-a explicat ceva in germana din care nu am inteles nimic pt ca nu stiu limba. Sunt speriata si nu stiu ce urmeaza sa mi se intample.

  Raspunde
 • Postat de Gabriela

  Spuneti-mi va rog, daca avem un copil nascut in afara casatoriei, cum stabilim numele lui de familie?

  Raspunde
  • Postat de Av. Chiribuca Marcela ca raspuns la Gabriela

   De regula in aceste situatii, copilul poarta numele de familie al mamei. Insa, daca tatal recunoaste copilul voluntar sau se obtine recunoasterea in instanta, atunci copilul il poate obtine pe cel al tatalui.

   Raspunde
 • Postat de Razvan

  Ce trebuie sa fac daca o persoana ma tot da in judecata iar si iar chit ca pierde de fiecare data procesul? O face special ca sa ma chinuie mereu si sa ma tarasca prin tribunale. Am datorii imense din auza cheltuielilor de judecata. Lucrurile nu mai pot continua asa

  Raspunde
  • Postat de Av. Chiribuca Marcela ca raspuns la Razvan

   Trebuie sa obtineti in instanta o sentina deinitiva si irevocabila. Astfel, aceeasta nu poate fi contestata intr-o alta instanta.

   Raspunde
 • Postat de Cristi

  Exista vreo procedura daca masina mea inmatriculata in Romania mi-a fost furata in Ucraina? In ce tara trebuie sa reclam furtul

  Raspunde
  • Postat de Av. Chiribuca Marcela ca raspuns la Cristi

   Furtul autoturismului se reclama la autoritatile tarii in care a luat loc furtul, conform procedurilor mentionate in legea acesteia.

   Raspunde
 • Postat de adrian

  Ce trebuie sa fac daca mi-a fost vandalizata masina din fata blocului? A venit o gasca de baieti care sunt golanii cartierului si mi-au spart geamurile cu bolovani. Am depus plangere la politie, dar inca nu a fost nimeni tras la raspundere.

  Raspunde
  • Postat de Av. Chiribuca Marcela ca raspuns la adrian

   Ii puteti trage la raspundere in instanta pe respectivii sau, daca este vorba de minori, pe parintii lor.

   Raspunde
 • Postat de Marcel

  Ce pot face daca am fost inselat cu un imobil? Am platit avansul la un apartament, dupa care "proprietarul" a fugit cu banii, iar actele pe care ma pus sa le semnez sunt false.

  Raspunde
  • Postat de Av. Chiribuca Marcela ca raspuns la Marcel

   Tot ce puteti face este sa faceti o plangere penala la Parchet si sa-l trimiteti in judecata pe respectivul

   Raspunde
 • Postat de Mirel

  Spuneti-mi, va rog, in cat timp voi primi raspuns la o plangere penala pe care am facut-o la parchet?

  Raspunde
  • Postat de Av. Chiribuca Marcela ca raspuns la Mirel

   Din punct de vedere legal, nu exista un timp anume in care veti primi un raspuns la plangerea dumneavoastra. Iar datorita nivelului mare de plangeri depuse si a numarului relativ scazut de persoane ce proceseaza aceste plangeri, va putati da si dumneavoastra seama ca este posibil sa fiti nevoit sa asteptati mai mult timp.

   Raspunde
 • Postat de Daniel

  Buna seara. As dori sa stiu daca pot depune o plangere pentru o neindreptatire ce mi s-a intamplat acum cativa ani. Exista vreun termen limita dupa care fapta nu mai poate fi sanctionata penal?

  Raspunde
  • Postat de Av. Chiribuca Marcela ca raspuns la Daniel

   Noul cod de procedura penala prevede faptul ca plangerea prealabila se face pana la 3 luni de la aflarea neindreptatirii

   Raspunde
 • Postat de Aurel

  Buna ziua. Am fost recent implicat intr-un accident cu masina. Nu a fost nici o victima, si nu au fost alte vehicule implicate in accident, ci am intrat singur cu masina intr-un parapet. Problema este ca in timpul accidentului eram sub influenta alcolului, iar politia mi-a luat permisul si mi-a spus sa astept. Au trecut cateva luni si nu mai stiu nimic de cazul meu. Nici permisul nu l-am primit inapoi, dar nici nu am primit nici o instiintare in legatura cu dosarul meu (cred ca mi sa facut dosar penal)

  Raspunde
  • Postat de Av. Chiribuca Marcela ca raspuns la Aurel

   Cel mai bine este sa vorbiti cu politistul care va intocmit dosarul penal. Cel mai probabil ca dosarul dumneavostra este in curs de procesare. Poate dura chiar si 2 ani pentru ca un astfel de caz sa ajunga in instanta.

   Raspunde
 • Postat de Moloce Gabriel

  Buna ziua. Sunt in pragul unui divort in care este discutata o societate comerciala infiintata in timpul casatoriei. Ce se va intampla cu firma in urma divortului?

  Raspunde
  • Postat de Av. Chiribuca Marcela ca raspuns la Moloce Gabriel

   In cazul partajului dintre doi soti, pot imparti doar partile sociale si actiunile firmei, insa nu si bunurile companiei

   Raspunde
 • Postat de banca carmincita

  Am cumparat casa de la socri vinzare cumparare Cu clauza soacra a murit la citeva luni dupa ce am construit casa au trecut 20 de ani de cind am cumparato Acum eu lucrez si intretin familia am trimis mereu bani prin banca sotul vrea divort da mai intîi sau pus de acord sa desfaca actele si sa Nu fac parte la casa la partaj mia ascuns toate instiintarile care au venit de la tribunal si Lea semnat tot el ce 0drepturi am sa Nu pierd totul va multumesc

  Raspunde
 • Postat de Catalina

  Buna ziua.As vrea sa ma lamuriti in privinta unui aspect.Am imprumutat o suma de bani unei cunostinte(cu acte doveditoare) pe care acum refuza sa mi.i inapoieze si care m.a amenintat daca merg sa.i fac plangere la politie sau la locul de munca,i.am facut plangere la politie si a fost chemat pt declaratii dar de fiecare data a refuzat sub diferite pretexte.Ce se va intampla in continuare daca refuza sa se prezinte pt declaratii? Ce trebuie facut sau cum trebuie sa procedez? Va multumesc

  Raspunde
 • Postat de rodric camela

  Trebuie să citesc mărturia tuturor, sunt aici pentru a lăsa întreaga lume să știe despre un bărbat care mi-a salvat relația și acest mare om se numește dr. IZOYA. Într-adevăr, el a făcut o treabă minunată pentru mine prin aducerea înapoi a fostului meu iubit care ma lăsat și promis că nu mă mai întoarce niciodată. Cu asta am ajuns sa realizez ca dand Dr. IZOYA detalii despre lume va face multe lucruri bune celor care au case sau relatii sparte pentru el pentru a va ajuta sa rezolvati acea relatie rupta sau casatorie a voastra. Puteți să-l contactați prin adresa de e-mail: drizayaomosolution@gmail.com sau să-l sunați direct la [+12098373537]. Luați legătura cu el și vedeți cum este problema dvs. vor fi rezolvate în 24 de ore. De asemenea, el se specializează în următoarele chestiuni ... (1) Vrei să te întorci înapoi. (2) Vrei să te promovezi în biroul tău. (3) Vrei ca bărbații / femeile să te urmeze. (4) Vrei un copil. (5) Sunteți un antreprenor și doriți să câștigați contracte (6) Vrei ca soțul tău să fie a ta pentru totdeauna (7) Aveți nevoie de ajutor spiritual. (8) Ați fost scamat și doriți să recuperați banii pierduți. (9) Opriți divorțul (10) Invocarea ritualurilor de bani (11) Alegeți alegeri

  Raspunde
 • Postat de rodric camela

  Trebuie să citesc mărturia tuturor, sunt aici pentru a lăsa întreaga lume să știe despre un bărbat care mi-a salvat relația și acest mare om se numește dr. IZOYA. Într-adevăr, el a făcut o treabă minunată pentru mine prin aducerea înapoi a fostului meu iubit care ma lăsat și promis că nu mă mai întoarce niciodată. Cu asta am ajuns sa realizez ca dand Dr. IZOYA detalii despre lume va face multe lucruri bune celor care au case sau relatii sparte pentru el pentru a va ajuta sa rezolvati acea relatie rupta sau casatorie a voastra. Puteți să-l contactați prin adresa de e-mail: drizayaomosolution@gmail.com sau să-l sunați direct la [+12098373537]. Luați legătura cu el și vedeți cum este problema dvs. vor fi rezolvate în 24 de ore. De asemenea, el se specializează în următoarele chestiuni ... (1) Vrei să te întorci înapoi. (2) Vrei să te promovezi în biroul tău. (3) Vrei ca bărbații / femeile să te urmeze. (4) Vrei un copil. (5) Sunteți un antreprenor și doriți să câștigați contracte (6) Vrei ca soțul tău să fie a ta pentru totdeauna (7) Aveți nevoie de ajutor spiritual. (8) Ați fost scamat și doriți să recuperați banii pierduți. (9) Opriți divorțul (10) Invocarea ritualurilor de bani (11) Alegeți alegeri...

  Raspunde
 • Postat de Catherine

  Bună ziua tuturor, numele meu este Catherine, vreau să depun mărturie despre o vrăjitoare mare și puternică numită drogboluospellwork1@gmail.com Sunt căsătorit cu Frederick am trăit întotdeauna o viață fericită cu copiii, dar spre surprinderea mea soțul meu devine dintr-o dată pe cineva altfel peste noapte se întoarce de la serviciu târziu, el nu mai mânca mâncarea mea și își petrece mai mult timp departe de noi. Am devenit tulburări, apoi am angajat pe cineva să-l privească. Apoi mi sa spus că tot ceea ce face atunci când nu mai are de lucru se duce la această doamnă și își petrece mai mult timp cu ea, eram nebună că am căutat această doamnă și i-am dat o bătaie sperând că o să-mi lase omul singur, dar nu a făcut-o niciodată, am fost speriată să-mi pierd omul pentru că n-am iubit niciodată pe altcineva. Mi-am pierdut concentrarea la locul de muncă, ceea ce mi-a dus la moarte. Viața mea a fost într-o mizerie totală. într-o dimineață credincioasă am primit un telefon de la un prieten de mult timp pe care l-am vorbit mult timp și i- era cu care se confrunta ea a spus că are aceeași problemă cu soțul ei cu un an în urmă și mi-a spus despre drogboluo. cum a ajutat-o, așa că am contactat acest vrăjitor puternic mi-a spus că soțul meu este sub un farmec de dragoste, care trebuie să fie rupt sau altfel eu îl voi pierde pentru bine. în acest moment am fost confuz, vezi asa in filme, apoi i-am spus ca sunt in asta asa ca a spus OK ca are nevoie sa faca unele sacrificii inainte ca farmecul dragostei sa fie spart apoi am spus OK si am facut exact ceea ce mi sa spus sa fac. surpriza a doua zi când soțul meu ma sunat pe mine și pe copii și am început să caut iertarea noastră, a spus că va fi un om de schimbare, că ne va pune mai presus de toate. sau cum să spun mulțumesc pentru tine drogbolu.I nu se va opri niciodată spune lumii despre tine și puterile tale spirituale.În ce mai sunt recunoscător pentru tine domnule pentru revanzare mine și familia mea înapoi, îl puteți contacta pe detalii este: drogboluospellwork1 @ gmail sau puteți să-l ajutați prin: +2348051536355 pa!

  Raspunde
 • Postat de Catherine

  Bună ziua tuturor, numele meu este Catherine, vreau să depun mărturie despre o vrăjitoare mare și puternică numită drogboluospellwork1@gmail.com Sunt căsătorit cu Frederick am trăit întotdeauna o viață fericită cu copiii, dar spre surprinderea mea soțul meu devine dintr-o dată pe cineva altfel peste noapte se întoarce de la serviciu târziu, el nu mai mânca mâncarea mea și își petrece mai mult timp departe de noi. Am devenit tulburări, apoi am angajat pe cineva să-l privească. Apoi mi sa spus că tot ceea ce face atunci când nu mai are de lucru se duce la această doamnă și își petrece mai mult timp cu ea, eram nebună că am căutat această doamnă și i-am dat o bătaie sperând că o să-mi lase omul singur, dar nu a făcut-o niciodată, am fost speriată să-mi pierd omul pentru că n-am iubit niciodată pe altcineva. Mi-am pierdut concentrarea la locul de muncă, ceea ce mi-a dus la moarte. Viața mea a fost într-o mizerie totală. într-o dimineață credincioasă am primit un telefon de la un prieten de mult timp pe care l-am vorbit mult timp și i- era cu care se confrunta ea a spus că are aceeași problemă cu soțul ei cu un an în urmă și mi-a spus despre drogboluo. cum a ajutat-o, așa că am contactat acest vrăjitor puternic mi-a spus că soțul meu este sub un farmec de dragoste, care trebuie să fie rupt sau altfel eu îl voi pierde pentru bine. în acest moment am fost confuz, vezi asa in filme, apoi i-am spus ca sunt in asta asa ca a spus OK ca are nevoie sa faca unele sacrificii inainte ca farmecul dragostei sa fie spart apoi am spus OK si am facut exact ceea ce mi sa spus sa fac. surpriza a doua zi când soțul meu ma sunat pe mine și pe copii și am început să caut iertarea noastră, a spus că va fi un om de schimbare, că ne va pune mai presus de toate. sau cum să spun mulțumesc pentru tine drogbolu.I nu se va opri niciodată spune lumii despre tine și puterile tale spirituale.În ce mai sunt recunoscător pentru tine domnule pentru revanzare mine și familia mea înapoi, îl puteți contacta pe detalii este: drogboluospellwork1 @ gmail sau puteți să-l ajutați prin: +2348051536355 pa!

  Raspunde
 • Postat de Marius alexandru

  o vrăjitoare reală numită dr. osagiede Am fost atât de deprimat când prietena mea mi-a lăsat un alt tip după ce am dat timp de 5 ani, am încercat să o rog să se întoarcă la mine, a refuzat și a spus că nu mai are sentimente pentru mine. Am devenit un om trist după ce am trecut prin toate împreună, după toată dragostea pe care am împărtășit-o în trecut, nu mi-am putut imagina viața fără ea pentru că dragostea mea pentru ea a fost de neprețuit pentru a tranzacționa pentru orice motiv. Într-o zi când trec pe Internet, am văzut multe comentarii cu privire la puterea de a aduce înapoi fostul prieten și am hotărât să încerc să îl văd contactând-l și i-am răspuns imediat și i-am explicat ce aveam de gând să-i spun altcuiva a folosit voodoo-ul pentru ea, așa că mi-a lăsat-o pentru el, în ciuda îngrijirii mele pentru ea și promițând să mă ajute să-mi recuperez iubitul și să mă ajute să-i pun o vrăjitorie confuză, luptându-mă în viitor și, pentru că amândoi știu că și-a dat seama că nu a fost niciodată îndreptată pentru el și că în cinci zile prietena mea era la mine acasă așteptând să mă întorc de la muncă și când a început să spună că îi pare rău că nu știa niciodată ce se apropie de ea . multumesc Dr. Isikolo este acum fericita cu prietena mea si totul merge acum lin. contactați doctorosagiede pentru orice vrajă de răzbunare și spell ex back prin doctorosagiede75 @ gmail.com @ gmail.com

  Raspunde
 • Postat de Lenoxx Palmer

  Ce aș fi făcut pentru a-mi lua soțul înapoi dacă nu pentru ajutorul Domnului Zakuza. Am fost complet confuză când soțul meu mi-a divorțat și mi-a spus că era obosit de mine. Viața mea nu a fost nimic fără el și am încercat tot ce am putut să-l fac să anuleze divorțul, dar el a spus că mintea lui a fost făcută și am parcurs căile noastre separate. Plângeam în șoc, rușine și durere atunci când prietenul meu când căutam ajutor și mi sa spus să contactez Domnul Zakuza pentru ajutor de către un vechi prieten al meu când a auzit ce trecusem și am contactat grăbit pe Lordul Zakuza și i-a explicat totul și mi-a spus că soțul meu se va întoarce la mine, cerându-mă să-l accept înapoi între orele 12 și 16. Mai tarziu in acea zi, sotul meu ma sunat la telefon plangand si pledand pentru iertare la inceput, m-am gandit ca visez pana cand va veni la casa cersind. Chiar acum, amândoi trăim ca unul. Pentru mai multe informații despre cum să intri în contact cu Lordul Zakuza, e-mail: ( doctorzakuzaspelltemple@hotmail.com ) sau WhatsApp pe +1 (740) 573-9483.

  Raspunde
 • Postat de Lenoxx Palmer

  Ce aș fi făcut pentru a-mi lua soțul înapoi dacă nu pentru ajutorul Domnului Zakuza. Am fost complet confuză când soțul meu mi-a divorțat și mi-a spus că era obosit de mine. Viața mea nu a fost nimic fără el și am încercat tot ce am putut să-l fac să anuleze divorțul, dar el a spus că mintea lui a fost făcută și am parcurs căile noastre separate. Plângeam în șoc, rușine și durere atunci când prietenul meu când căutam ajutor și mi sa spus să contactez Domnul Zakuza pentru ajutor de către un vechi prieten al meu când a auzit ce trecusem și am contactat grăbit pe Lordul Zakuza și i-a explicat totul și mi-a spus că soțul meu se va întoarce la mine, cerându-mă să-l accept înapoi între orele 12 și 16. Mai tarziu in acea zi, sotul meu ma sunat la telefon plangand si pledand pentru iertare la inceput, m-am gandit ca visez pana cand va veni la casa cersind. Chiar acum, amândoi trăim ca unul. Pentru mai multe informații despre cum să intri în contact cu Lordul Zakuza, e-mail: ( doctorzakuzaspelltemple @ hotmail. com ) sau WhatsApp pe +1 (740) 573-9483.

  Raspunde
 • Vreau să-i mulțumesc domnului Bubuza că mi-a adus înapoi fostul meu iubit, iubitul meu și că am iubit pe atât de mult, relația noastră a fost cu adevărat uimitoare și am învățat că nu vom putea niciodată să o facem fără unul pe celălalt, deși l-am iubit atât de mult încât niciodată nu am știut el a fost obosit de relația și el a fost interesat de cel mai bun prieten al meu. Sa despărțit de mine și am fost devastat, mi-am plâns ochii înainte de a merge la culcare în fiecare noapte, viața și visele mele au fost zdruncinate, am fost frustrat până când am intrat în contact cu un vechi prieten al meu care ma introdus apoi la domnul Bubuza vrăjitorul magic Magic. Lordul Bubuza mi-a dat instrucțiuni cu privire la ce să fac și am aderat strict la ea și mi-a spus că prietenul meu se va întoarce la mine cerșind în 12-16 ore, după ce a făcut tot ce mi-a cerut să fac, iubitul meu a venit la mine cerșind și plângând pe genunchi. Toate datorită domnului Bubuza pentru lucrările sale minunate. Dacă aveți o problemă de genul asta sau cel mai rău decât acest lucru contactați domnul Bubuza pentru o soluție permanentă și nu veți regreta niciodată întâlnirea cu el. Contactați Domnul Bubuza Via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com sau prin WhatsApp: +1 505 569 0396

  Raspunde
 • Vreau să-i mulțumesc domnului Bubuza că mi-a adus înapoi fostul meu iubit, iubitul meu și că am iubit pe atât de mult, relația noastră a fost cu adevărat uimitoare și am învățat că nu vom putea niciodată să o facem fără unul pe celălalt, deși l-am iubit atât de mult încât niciodată nu am știut el a fost obosit de relația și el a fost interesat de cel mai bun prieten al meu. Sa despărțit de mine și am fost devastat, mi-am plâns ochii înainte de a merge la culcare în fiecare noapte, viața și visele mele au fost zdruncinate, am fost frustrat până când am intrat în contact cu un vechi prieten al meu care ma introdus apoi la domnul Bubuza vrăjitorul magic Magic. Lordul Bubuza mi-a dat instrucțiuni cu privire la ce să fac și am aderat strict la ea și mi-a spus că prietenul meu se va întoarce la mine cerșind în 12-16 ore, după ce a făcut tot ce mi-a cerut să fac, iubitul meu a venit la mine cerșind și plângând pe genunchi. Toate datorită domnului Bubuza pentru lucrările sale minunate. Dacă aveți o problemă de genul asta sau cel mai rău decât acest lucru contactați domnul Bubuza pentru o soluție permanentă și nu veți regreta niciodată întâlnirea cu el. Contactați Domnul Bubuza Via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com sau prin WhatsApp: +1 505 569 0396

  Raspunde
 • Ik wil Lord Bubuza bedanken voor het terugbrengen van mijn ex-vriendje, mijn vriend en ik hield zo veel van elkaar, onze relatie was echt geweldig en ik leerde dat we nooit zonder elkaar zouden kunnen doen, hoewel ik zoveel van hem hield dat ik het nooit wist hij was de relatie zat en hij was geïnteresseerd in mijn beste vriend. Hij maakte het uit met mij en ik was er kapot van, ik huilde mijn ogen uit voordat ik elke avond naar bed ging, mijn leven en dromen werden verbrijzeld, ik was gefrustreerd tot ik in contact kwam met een oude vriend van mij die me toen aan lord Bubuza voorstelde de Magic spell caster. Heer Bubuza gaf me instructies over wat ik moest doen en ik hield me er strikt aan en hij vertelde me dat mijn vriend binnen 12 tot 16 uur bij mij zal komen smeken, nadat hij alles heeft gedaan wat hij me vroeg te doen, kwam mijn vriend naar me toe bedelen en huilen op zijn knieën. Alle dank aan heer Bubuza voor zijn prachtige werken. Neem contact op met heer Bubuza voor een permanente oplossing als je zo'n probleem hebt of het ergste vindt. Je zult er nooit spijt van krijgen hem te ontmoeten. Neem contact op met Lord Bubuza Via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of via WhatsApp: +1 505 569 0396 ...! !!

  Raspunde
 • Postat de Stoica Dorina Emilia

  Bună ziua ma numesc Emilia si ași dori si eu un raspuns la o intrebare am terminat recent cu divorțul sa stabilit domiciliul copiilor la mine si pensie de 400 de lei soțul a semnat ca nu vrea drept de vizita dar custodia este comună ce pot face pentru a obține doar eu custodia

  Raspunde
 • Postat de Theodore Ginsburg

  Bună, sunt Theodore Ginsburg și locuiesc în Singapore. Sunt aici să împărtășesc propria mea viziune asupra lumii despre modul în care mi sa ajutat Domnul Zakuza cu vrăji puternice pentru a aduce înapoi pe prietenul meu care a neglijat și sa despărțit de mine în ultimii 2 ani și jumătate. Nu pot spune prea mult pentru că nu știu cum să mă exprim chiar acum pentru că sunt copleșit, dar chiar vreau să apreciez și să-i mulțumesc Domnului Zakuza pentru onestitatea și munca lui plină de bucurie din viața mea. Mulțumesc mult xoxo. Oricine citește acest lucru care are nevoie de serviciul său poate lua legătura cu el prin numărul său WhatsApp pe +17405739483 sau prin e-mail la: doctorzakuzaspelltemple@hotmail.com

  Raspunde
 • Postat de Theodore Ginsburg

  Bună, sunt Theodore Ginsburg și locuiesc în Singapore. Sunt aici să împărtășesc propria mea viziune asupra lumii despre modul în care mi sa ajutat Domnul Zakuza cu vrăji puternice pentru a aduce înapoi pe prietenul meu care a neglijat și sa despărțit de mine în ultimii 2 ani și jumătate. Nu pot spune prea mult pentru că nu știu cum să mă exprim chiar acum pentru că sunt copleșit, dar chiar vreau să apreciez și să-i mulțumesc Domnului Zakuza pentru onestitatea și munca lui plină de bucurie din viața mea. Mulțumesc mult xoxo. Oricine citește acest lucru care are nevoie de serviciul său poate lua legătura cu el prin numărul său WhatsApp pe +17405739483 sau prin e-mail la: doctorzakuzaspelltemple@hotmail.com

  Raspunde
 • Postat de Wendy Taylor

  Ai auzit de domnul Bubuza? Cea mai mare vraja care poate face toate lucrurile cu vraja sa puternica? Am căzut cu dragostea lui Ronny cu câțiva ani în urmă și relația noastră a fost frumos la limita pe care prietenii noștri erau geloși de noi. Acum două luni, Ronny a călătorit în Dubai pentru vacanță și când sa întors totul despre el sa schimbat și el mi-a încetat să mai sune și de fiecare dată când îl sun pe el, nu se ridică, așa că am mers la el acasă și l-am văzut sărutând o fată. Am plâns și m-am dus la casa prietenilor mei și mi-a povestit despre Lordul Bubuza, așa că i-am contactat pe Lordul Bubuza Via WhatsApp și i-am spus povestea mea și el a răspuns, am făcut tot ce mi-a spus și câteva ore mai târziu Ronny ma sunat și plânge eu să-l iert. el a venit la mine acasă îngenunchez plângând și cerându-mă să iert și să-l accept înapoi. Am făcut și astăzi trăim fericiți căsătoriți. Lordul Bubuza este un om al cuvântului său, el a ajutat o mulțime de oameni și el vă poate ajuta, de asemenea. Contactați Domnul Bubuza prin e-mail:: (lordbubuzamiraclework@hotmail.com) sau prin WhatsApp:: (+1 505 569 0396)

  Raspunde
 • Postat de lisa owen

  Treci prin divizare sau divorț? Aveți nevoie de Ex înapoi repede? Nu mai plânge, contactați doctorul Agadaga pentru vraja puternică de dragoste care funcționează repede acum! Am fost rănită și inimă ruptă când soțul meu sa despărțit de mine și nu știam ce să mai fac din nou, îmi iubesc atât de mult soțul, dar mă înșela pe mine cu o altă femeie și asta îl face să se despartă de mine, poate fi capabil să se rănească celeilalte doamne și această doamnă cred că folosesc vrăjitoria soțului meu pentru al face să mă urăsc pe mine și pe copiii noștri și asta a fost atât de critic și de necontenit - plâng toată ziua și noaptea ca Dumnezeu să-mi trimită ajutor pentru a-mi întoarce omul până când am mers în Texas, în Statele Unite pentru a-mi vedea un prieten și care avea aceeași problemă cu mine, dar ea din urmă și-a luat soțul înapoi și i-am întrebat cum a reușit să-i aducă soțul înapoi și mi-a spus că a fost o vrăjitoare puternică numită dr. Agadaga care ajuta cu vraja de dragoste pentru a-și întoarce iubitul pierdut înapoi și am decis să contactez același Dr.Agadaga și mi-a spus ce trebuie făcut pentru mine să-mi întorc bărbatul și am făcut-o, deși m-am îndoit, dar am făcut-o și doctorul mi-a spus că voi obține rezultatul după 17 ore , și mi-a spus că soțul meu mă va chema și încă m-am îndoit de cuvântul lui, spre surprinderea mea, soțul meu mi-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îmi lipsește atât de mult, Dumnezeule! am fost atat de entuziasmat, iar astazi sunt fericit cu omul meu din nou si cu bucurie traim impreuna ca o familie mare si multumesc puternicului vrajitor dr. Agadaga pentru ca mi-a adus inapoi pe omul meu si am decis sa impartasesc povestea mea pe internet ca Dr.Agadaga este cea mai bună vrăjitoare online care mă voi ruga întotdeauna să trăiesc mult timp pentru a-mi ajuta copiii în timp de necazuri. Dacă aveți vreo problemă de contact cu Dr.Agadaga și vă garantez că vă va ajuta, trimiteți-l la: agadagaspirtualhome @ gmail.com

  Raspunde
 • Postat de lisa owen

  Treci prin divizare sau divorț? Aveți nevoie de Ex înapoi repede? Nu mai plânge, contactați doctorul Agadaga pentru vraja puternică de dragoste care funcționează repede acum! Am fost rănită și inimă ruptă când soțul meu sa despărțit de mine și nu știam ce să mai fac din nou, îmi iubesc atât de mult soțul, dar mă înșela pe mine cu o altă femeie și asta îl face să se despartă de mine, poate fi capabil să se rănească celeilalte doamne și această doamnă cred că folosesc vrăjitoria soțului meu pentru al face să mă urăsc pe mine și pe copiii noștri și asta a fost atât de critic și de necontenit - plâng toată ziua și noaptea ca Dumnezeu să-mi trimită ajutor pentru a-mi întoarce omul până când am mers în Texas, în Statele Unite pentru a-mi vedea un prieten și care avea aceeași problemă cu mine, dar ea din urmă și-a luat soțul înapoi și i-am întrebat cum a reușit să-i aducă soțul înapoi și mi-a spus că a fost o vrăjitoare puternică numită dr. Agadaga care ajuta cu vraja de dragoste pentru a-și întoarce iubitul pierdut înapoi și am decis să contactez același Dr.Agadaga și mi-a spus ce trebuie făcut pentru mine să-mi întorc bărbatul și am făcut-o, deși m-am îndoit, dar am făcut-o și doctorul mi-a spus că voi obține rezultatul după 17 ore , și mi-a spus că soțul meu mă va chema și încă m-am îndoit de cuvântul lui, spre surprinderea mea, soțul meu mi-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îmi lipsește atât de mult, Dumnezeule! am fost atat de entuziasmat, iar astazi sunt fericit cu omul meu din nou si cu bucurie traim impreuna ca o familie mare si multumesc puternicului vrajitor dr. Agadaga pentru ca mi-a adus inapoi pe omul meu si am decis sa impartasesc povestea mea pe internet ca Dr.Agadaga este cea mai bună vrăjitoare online care mă voi ruga întotdeauna să trăiesc mult timp pentru a-mi ajuta copiii în timp de necazuri. Dacă aveți vreo problemă de contact cu Dr.Agadaga și vă garantez că vă va ajuta, trimiteți-l la: agadagaspirtualhome @ gmail.com

  Raspunde
 • Postat de Avila Montella

  Bună, eu sunt Camille și eu locuiesc în Singapore. Sunt aici să împărtășesc propria mea viziune asupra lumii despre modul în care am fost ajutat de dr. Ilekhojie cu vrăji puternice pentru a aduce înapoi pe prietenul meu care a neglijat și sa despărțit de mine în ultimii 2 ani și jumătate. Nu pot spune prea mult pentru că chiar nu știu cum să mă exprim imediat, deoarece sunt copleșit, dar chiar vreau să apreciez și să-i mulțumesc dr. Ilekhojie pentru onestitatea și munca lui plină de bunătate din viața mea. Mulțumesc mult xoxo. Oricine citește asta care are nevoie de serviciul său poate lua legătura cu el prin e-mail: gethelp05@gmail.com sau WhatsApp el pe 2348147400259 Website: https://ilekhojie-solutions.webnode.com

  Raspunde
 • Postat de Camille

  Bună, eu sunt Camille și eu locuiesc în Singapore. Sunt aici să împărtășesc propria mea viziune asupra lumii despre modul în care am fost ajutat de dr. Ilekhojie cu vrăji puternice pentru a aduce înapoi pe prietenul meu care a neglijat și sa despărțit de mine în ultimii 2 ani și jumătate. Nu pot spune prea mult pentru că chiar nu știu cum să mă exprim imediat, deoarece sunt copleșit, dar chiar vreau să apreciez și să-i mulțumesc dr. Ilekhojie pentru onestitatea și munca lui plină de bunătate din viața mea. Mulțumesc mult xoxo. Oricine citește asta care are nevoie de serviciul său poate lua legătura cu el prin e-mail: gethelp05@gmail.com sau WhatsApp el pe 2348147400259 Website: https://ilekhojie-solutions.webnode.com

  Raspunde
 • Postat de Allen

  Vreau să folosesc acest mediu pentru a mărturisi despre modul în care m-am întors pe fostul meu soț după divorț, eu și soțul meu s-au căsătorit timp de 8 ani cu 2 copii, am fost o familie fericită. Anul trecut, comportamentul lui față de mine și cu copiii sa schimbat, bănuiam că se întâlnea cu o altă femeie în afara căsătoriei, ori de câte ori l-am confruntat cu el, a amenințat că mă divorțează, am făcut tot ce am putut pentru a face bine, dar toate fără nici un rezultat până a văzut un post pe un "forum de dragoste și relații" despre o vrăjitoare care îi ajută pe oameni să vrăjească problemele legate de căsătorie și de relații, când am contactat această vrăjitorie prin e-mail, mi-a ajutat să arunc o vrajă de reuniune și soțul meu sa schimbat și Mi-a cerut scuze pentru mine și pentru copii. Contactați această vrajă mare pentru relația dvs. sau probleme de căsătorie prin intermediul acestui e-mail: gethelp05@gmail.com sau Whats App-l pe +2348147400259 Website: https://ilekhojie-solutions.webnode.com

  Raspunde

Leave a reply